top of page

Viola/Sebastian i Trettondagsafton

Frida Liljevall påminner stundtals nästan om Gwyneth Paltrow, med flickbarsk androgynitet."

Lars Ring, Svenska Dagbladet

Sofia i Gubbjävel

Frida Liljevalls Sofia är stram och obönhörligt rak så länge hon förmår vända undan det sköra./.../Teater Iris "Gubbjävel" är en dialog och en föreställning vars kvalitet är betydligt större en spelrummets begränsade yta."

Pia Huss, Dagens Nyheter

Sofia i Gubbjävel

"Frida Liljevall och Bo G Lyckman fångar det sköra i sina karaktärer på ett gripande sätt. Den grova jargongen, polissnacket och de sexistiska kommentarerna är ett skyddande skal för deras trasiga inre. I dialogen finns maktstrukturer och obalanser fint invävda."

Andrea Grapengiesser, Ystads Allehanda

A i All My Dreams Come True - Ett Disneydrama

Silkeberg och ensemblen toppar med desperat energi varvad med uppgivenhet. Resultatet är 75 minuter dystopi laddad med humor."

Lars Ring, Svenska Dagbladet

A i All My Dreams Come True - Ett Disneydrama

”Det är faktiskt länge sedan jag såg kaos iscensättas så finkalibrerat som här./.../ Samma paradoxala kvalitet finns i Frida Liljevalls rolllgestaltning - en vansinnigt skicklig lindans mellan behärskning och sammanbrott./.../Vem allt detta var menat för? Alla som vill vara med om ett stycke scenkonst i världsklass."

Edvin Högdal, Gotlands Tidning

Sofia i Gubbjävel

Frida Liljevall, alltid lika självklar på scenen, spelar Sofia som söker en far medan Bo G Lyckman gör Bengt, van att slira på regler och sanningar." 

Lars Ring, Svenska Dagbladet

Evelyn i YTA

”Frida Liljevall gör skickligt Evelyn med en lätt akademisk distans som övergår till obehaglig kyla."

Lars Ring, Svenska Dagbladet

bottom of page